مجموعه رفاهی انزلی

تلویزیون
  سالن : آشپزخانه کوچک اپن، گاز ، یخچال، سرویس قاشق چنگال، بشقاب
حمام + دستشویی

واحد های مجموعه رفاهی انزلی به صورت زیر می باشد:

1- سوییت: بدون اتاق خواب دو تخته حداکثر ظرفیت نفرات 4 نفر

2- واحد یک خواب: دارای یک اتاق خواب 3 عدد تخت حداکثر ظرفیت نفرات 5 نفر

3- واحد دو خواب: دارای دو اتاق خواب 4  عدد تخت حداکثر ظرفیت نفرات 10 نفر

4- واحد سه خواب: دارای سه اتاق خواب  6 عدد تخت  حداکثر ظرفیت نفرات 15 نفر

رزرو مجموعه رفاهی انزلی

خواهشمند است قوانین و مقررات تعیین شده مربوط به استفاده از ویلای ها که به شرح زیر درج شده را به صورت کامل مطالعه و نسبت به رعایت موارد ذکر شده توسط خود و همراهان محترم اقدام فرمایید.

1- رعایت مقررات و شئون اسلامی و همچنین نظم و آرامش از سوی متقاضی و همراهان محترم ایشان الزامی می باشد.

2- ظرفیت پذیرش ویلا به اتفاق شخص دارای معرفی نامه در معرفی نامه مشخص شده  .

3- به منظور خدمت رسانی هر چه بهتر به سایر همکاران ،خواهشمند است نسبت به تخلیه ویلا راس ساعت مقرر اقدام فرمایید.

4- ورود به مجتمع در روز اول ساعت 14 و تخلیه در روز آخر ساعت 10 صبح می باشد..

5- همراه داشتن شناسنامه زوجین جهت پذیرش ویلا الزامی می باشد.

6- همراه داشتن کارت شناسایی معتبر عکسدار از همراهان الزامی می باشد. لازم به ذکر است از ورود افراد به صورت گروه های مجردی جلوگیری به عمل خواهد آمد.

7- در صورت همراه داشتن نفرات اضافه ، به ازاء هر نفر (نفرات 7 سال به بالا) مبلغ 000 100 ریال دریافت خواهد شد.

8- استفاده از ویلا صرفا جهت پرسنل شاغل یا بازنشسته دارای معرفی نامه بوده و همکاران حق واگذاری ویلا به افراد غیر را ندارند.

9- در هنگام خروج از ویلا از بسته بودن پنجره و خاموش بودن کولر، لامپ ها و ... مطمئن شوید

10- خواهشمند است در مدت زمان استفاده از ویلا ، از وسایل موجود نهایت مراقبت را به عمل آورده و نظافت داخل ویلا و محیط اطراف خارج از ویلا را رعایت فرمایید.

نشانی: گیلان - بندرانزلی- میدان امام - خیابان پاسداران - بعد از دانشگاه علمی کاربردی - مجموعه رفاهی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان
تلفن : 44509288-013