شرکت سها دانش (کیک آف )(فروش انواع کیک های جشن تولد و همایش)

طبق تفاهم نامه به عمل آمده با مدیریت شرکت سها دانش (کیک آف )(فروش انواع کیک های جشن تولد و همایش) پرسنل محترم دانشگاه به همراه خانواده های خود و همچنین دانشجویان گرامی می توانند با مراجعه به سایت cakeoff.ir و شماره گیری کد REFAH3310  رزرو اینترنتی نموده و از  تخفیف این مرکز استفاده نمایند.

طبق تفاهم نامه به عمل آمده با مدیریت شرکت سها دانش (کیک آف )(فروش انواع کیک های جشن تولد و همایش) پرسنل محترم دانشگاه به همراه خانواده های خود و همچنین دانشجویان گرامی می توانند با مراجعه به سایت cakeoff.ir و استفاده از کد REFAH3310  رزرو اینترنتی نموده و از  تخفیف این مرکز استفاده نمایند.

1. ارائه خدمات نقدی با 25% تخفیف می باشد .
  2. مدیریت متعهد می گردد کلیه خدمات به مراجعین محترم با پیک رایگان در نهایت احترام و در اسرع وقت انجام پذیرد .
  3. مدیریت متعهد می گردد کلیه قیمت ها را به قیمت روز اتحادیه و با احتساب تخفیف به کارکنان محترم ارائه نماید .

آدرس :اصفهان-خیابان هشت بهشت شرقی-حمزه شمالی-شماره 88

آدرس اینترنتی cakeoff.ir