شرکت صنعت آذرپاد اسپادانا(فروش انواع دستگاه تحویه مطبوع LG اسپیلت، تصفیه هوا،پکیج)

طبق تفاهم نامه به عمل آمده با مدیریت شرکت صنعت آذرپاد اسپادانا (فروش انواع دستگاه تحویه مطبوع LG اسپیلت، تصفیه هوا،پکیج) پرسنل محترم دانشگاه به همراه خانواده های خود و همچنین دانشجویان گرامی می توانند با در دست داشتن معرفی نامه امور رفاهی و یا کارت پرسنلی از خدمات این مدیریت با شرایط زیر استفاده نمایند :

طبق تفاهم نامه به عمل آمده با مدیریت شرکت صنعت آذرپاد اسپادانا (فروش انواع دستگاه تحویه مطبوع LG اسپیلت، تصفیه هوا،پکیج) پرسنل محترم دانشگاه به همراه خانواده های خود و همچنین دانشجویان گرامی می توانند با در دست داشتن معرفی نامه امور رفاهی و یا کارت پرسنلی از خدمات این مدیریت با شرایط زیر استفاده نمایند :

1. رائه خدمات نقدی با 10% تخفیف می باشد .
  2. ارائه خدمات قسطی  در 6قسط (بدون سود ) و با چک کارمندی حقوقی به فواصل زمانی یک ماه می باشد.
  3. ارائه خدمات قسطی  در 12قسط (2/5% ) و با چک کارمندی حقوقی به فواصل زمانی یک ماه می باشد.
  4. مدیریت متعهد می گردد کلیه خدمات به مراجعین محترم در نهایت احترام و در اسرع وقت انجام پذیرد .
  5. مدیریت متعهد می گردد کلیه قیمت ها را به قیمت روز اتحادیه و با احتساب تخفیف به کارکنان محترم ارائه نماید .

آدرس :اصفهان-دروازه دولت خ باب الرحمه روبروی مسجد باب الرحمه ساختمان LG

تلفن:32208410