شرکت خدمات مسافرتی تکا گشت

طبق تفاهم نامه به عمل آمده با مدیریت شرکت خدمات مسافرتی تکا گشت پرسنل محترم دانشگاه به همراه خانواده های خود و همچنین دانشجویان گرامی می توانند با در دست داشتن معرفی نامه امور رفاهی و یا کارت پرسنلی از خدمات این مدیریت با شرایط زیر استفاده نمایند :

1. رائه خدمات با 2%   الی 3% تخفیف می باشد .
  2. ارائه خدمات در صورت خرید اقساطی با 30% از کارمزد تخفیف و در 3 الی 10  قسط و با چک کارمندی حقوقی به فواصل زمانی یک ماه ارائه می شود .
  3. مدیریت متعهد می گردد کلیه خدمات به مراجعین محترم در نهایت احترام و در اسرع وقت انجام پذیرد .
  4. مدیریت متعهد می گردد کلیه قیمت ها را به قیمت روز اتحادیه و با احتساب تخفیف به کارکنان محترم ارائه نماید .
  • خدمات نقدی:
ردیف شرایط پرداخت تسهیلات نوع خدمت
1 نقدی 2 % تخفیف تورهای خارجی
2 نقدی 3 % تخفیف تورهای داخلی
3 نقدی 2 % تخفیف کلیه بلیط های داخلی و خارجی
4 نقدی 190 هزار تومان هر باب ویلا ویلاهای چادگان (آخر هفته )
5 نقدی 160 هزار تومان هر باب ویلا ویلاهای چادگان (وسط هفته )
6 نقدی 230 هزار تومان هر باب ویلا ویلاهای باغبهادران (آخر هفته )
7 نقدی 180 هزار تومان هر باب ویلا ویلاهای باغبهادران(وسط هفته )
  • خدمات اقساطی:
ردیف پیش پرداخت تعداد اقساط کارمزد