گروه ورزشی و ماساژ آریو اسپرت

طبق تفاهم نامه به عمل آمده با مدیریت گروه ورزشی و ماساژ  آریو اسپرت (نمایندگی انحصاری محصولات ماساژ با برند iRest , محصولات پزشکی - ورزشی با برند Ledragomma و محصولات بدنسازی با برند IRONMASTER )  پرسنل محترم دانشگاه به همراه خانواده های خود و همچنین دانشجویان گرامی می توانند با در دست داشتن معرفی نامه امور رفاهی و یا کارت پرسنلی از خدمات این مدیریت با شرایط زیر استفاده نمایند :

1. ارائه خدمات نقدی با 8% تخفیف می باشد .
  2. مدیریت متعهد می شود در صورت خرید اقساطی صندلی های ماساژ iRest ,20%  مبلغ محصول را بعنوان پیش پرداخت و مابقی را در 8 قسط و با چک کارمندی حقوقی به فواصل زمانی یک ماه دریافت نمایند.
  3. مدیریت متعهد می شود در صورت خرید اقساطی محصولات پرتابل  iRest , 20% ( شامل ماساژور پا - ماساژ صندلی ماشین  و ..... ) کل مبلغ محصول را در 4 قسط و با چک کارمندی حقوقی به فواصل زمانی یک ماه دریافت نمایند.
  4.  مدیریت متعهد می شود در صورت خرید اقساطی محصولات ورزشی IRONMASTER  (  30%شامل ماساژور پا - ماساژ صندلی ماشین  و ..... ) کل مبلغ محصول را بعنوان پیش پرداخت و مابقی را  در 12 قسط و با چک کارمندی حقوقی به فواصل زمانی یک ماه دریافت نمایند.
  5. مدیریت متعهد می گردد کلیه خدمات به مراجعین محترم در نهایت احترام و در اسرع وقت انجام پذیرد .
  6. مدیریت متعهد می گردد کلیه قیمت ها را به قیمت روز اتحادیه و با احتساب تخفیف به کارکنان محترم ارائه نماید .

آدرس : اصفهان- خیابان شیخ صدوق شمالی - حد فاصل چهارراه نیک بخت و شیخ مفید - بن بست شماره 32 -  ساختمان پیام - طبقه اول - - واحد 3