گروه ورزشی و ماساژ آریو اسپرت

طبق تفاهم نامه به عمل آمده با مدیریت گروه ورزشی و ماساژ  آریو اسپرت (نمایندگی انحصاری محصولات ماساژ با برند iRest , محصولات پزشکی - ورزشی با برند Ledragomma و محصولات بدنسازی با برند IRONMASTER )  پرسنل محترم دانشگاه به همراه خانواده های خود و همچنین دانشجویان گرامی می توانند با در دست داشتن معرفی نامه امور رفاهی و یا کارت پرسنلی از خدمات این مدیریت با شرایط زیر استفاده نمایند :

1. ارائه خدمات نقدی با 8% تخفیف می باشد .
  2. مدیریت متعهد می شود در صورت خرید اقساطی صندلی های ماساژ iRest ، 20%  مبلغ محصول را بعنوان پیش پرداخت و مابقی را در 10 قسط، بدون کارمزد و با چک کارمندی حقوقی به فواصل زمانی یک ماه دریافت نمایند.
  3.  مدیریت متعهد می شود در صورت خرید اقساطی محصولات پرتابل  ( شامل ماساژور پا - ماساژ صندلی ماشین  و ..... ) کل مبلغ محصول را در 4 قسط بدون کارمزد و با چک کارمندی حقوقی به فواصل زمانی یک ماه دریافت نمایند. قسط اول به عنوان پیش پرداخت می باشد.
  4.  مدیریت متعهد می شود در صورت خرید اقساطی محصولات ورزشی IRONMASTER و PANDA ( شامل تردمیل  و دوچرخه ثابت ) کل مبلغ محصول در 13 قسط، بدون کارمزد و با چک کارمندی حقوقی به فواصل زمانی یک ماه دریافت نمایند. قسط اول به عنوان پیش پرداخت می باشد.
  5. مدیریت متعهد می گردد کلیه خدمات به مراجعین محترم در نهایت احترام و در اسرع وقت انجام پذیرد .
  6. مدیریت متعهد می گردد کلیه قیمت ها را به قیمت روز اتحادیه و با احتساب تخفیف به کارکنان محترم ارائه نماید .

آدرس :
دفتر مرکزی: خیابان شیخ صدوق شمالی - حد فاصل چهارراه نیک بخت و شیخ مفید - بن بست شماره 32 - ساختمان پیام - طبقه اول - واحد 3

فروشگاه : سیتی سنتر اصفهان، طبقه اول، راهروی روبروی آبنما، جنب کافه فنجان، فروشگاه irest