آموزشگاه آزاد موسیقی عارف

طبق تفاهم نامه به عمل آمده با مدیریت آموزشگاه آزاد موسیقی عارف پرسنل محترم دانشگاه به همراه خانواده های خود و همچنین دانشجویان گرامی می توانند با در دست داشتن معرفی نامه امور رفاهی و یا کارت پرسنلی از خدمات این مدیریت با شرایط زیر استفاده نمایند :

1. ارائه خدمات با 30% تخفیف می باشد .
  2. ارائه خدمات و کلاس های موسیقی کودک (ارف) ویژه کودکان 4 تا 7 سال مشمول 50% تخفیف می باشد .
  3. مدیریت متعهد می گردد کلیه خدمات به مراجعین محترم در نهایت احترام و در اسرع وقت انجام پذیرد .
  4. مدیریت متعهد می گردد کلیه قیمت ها را به قیمت روز اتحادیه و با احتساب تخفیف به کارکنان محترم ارائه نماید .

آدرس :اصفهان- خیابان هشت بهشت غربی - حدفاصل چهارراه گلزار و ملک نبش کوچه هجدهم آموزشگاه آزاد موسیقی عارف