مرکز ماساژ آویژه اسپا

طبق تفاهم نامه به عمل آمده با مدیریت مرکز ماساژ آویژه اسپا پرسنل محترم دانشگاه به همراه خانواده های خود و همچنین دانشجویان گرامی می توانند با در دست داشتن معرفی نامه امور رفاهی و یا کارت پرسنلی از خدمات این مدیریت با شرایط زیر استفاده نمایند :

1. در صورت خرید نقدی ارائه خدمات با 45% تخفیف می باشد .
  2. اقلام مصرفی در سالن اعم از ملحفه یکبار مصرف ، روغن و غیره .... شامل تخفیف نمی باشد .
  3. مدیریت متهد می گردد کلیه خدمات به مراجعین محترم در نهایت احترام و در اسرع وقت انجام پذیرد .
  4. مدیریت متعهد می گردد کلیه قیمت ها را به قیمت روز اتحادیه و با احتساب تخفیف به کارکنان محترم ارائه نماید .

آدرس : اصفهان- خیابان میر - روبروی مدرسه شهید احسانی - بن بست ایمانی - پلاک 43