آژانس مسافرتی تجلی نور اصفهان

photo 2017 02 15 10 46 19طبق تفاهم نامه به عمل آمده با مدیریت آژانس مسافرتی تجلی نور اصفهان پرسنل محترم دانشگاه به همراه خانواده های خود و همچنین دانشجویان گرامی می توانند با در دست داشتن معرفی نامه امور رفاهی و یا کارت پرسنلی از خدمات این شرکت با شرایط زیر استفاده نمایند :

1. اعزام پرسنل برای تورهای داخلی و خارجی اعم از زیارتی یا سیاحتی با مجوز قانونی به صورت 1/3 نقد و مابقی وام قرض الحسنه در 6 قسط صورت می گیرد.
  2. آژانس متعهد می شود در صورت خرید نقدی کل مبلغ تور را با 3% تخفیف ارائه نماید.
  3. کلیه قیمت های ارائه شده به قیمت روز ارائه می شوند.

آدرس :

اصفهان - خیابان فیض - روبروی مسجد رکن الدوله